Za vse, ki iščete team building za svoje podjete

Spodaj smo povzeli napotke za vse, ki iščete team building za podjetje.

V okviru naših prispevkov, ki smo jih objavili za vse tiste naše obiskovalce, ki jih zanima motivacija njihovih zaposlenih, boljši poslovni rezultati in vodenje svojih prodajnih ekip (članek Kako pridobiti nove kupce (team building delavnica)), smo na našem blogu tokrat pripravili članek, ki se zanimajo za izvedbo svoje team building delavnice na Hrvaškem.

Ti bralci po vsej verjetnosti po Googlu raziskujejo preko ključnih besed “ponuda za team building”, “team building značenje”, iščejo agencijo za teambuilding in pa seveda preverjajo kakšne aktivnosti posamezna team building agencija, ponuja v okviru ponudbe svojega programa.

Gremo po vrsti…

Ali med agencijami za team building za podjetje, iskati slovenskega ali hrvaškega ponudnika?

team building za podjetjeDejstvo je, da so tako med slovenskimi kot hrvaškimi agencijami, takšni, ki so pri svojem delu uspešni, dolgoročni in zagotavljajo kvaliteto, so pa tudi takšni, ki team building delavnico organizirajo prvič (in zadnjič). In dejstvo je tudi, da ene in druge agencije, iščejo svoje kupce na obeh straneh meje.

To dvoje nam pove, da pri iskanju ustrezne agencije za team building ni vprašanje od kod ta izhaja (navsezadnje ima lahko agencija iz ene države, v drugi svojo, lastno podružnico…), ampak kakšne so reference, priporočila, izkušnje, program in cena, vsake posamezne team building agencije.

Zakaj je okolica Zagreba odlična lokacija za team building aktivnosti in ideje?

Zagreb je za izvedbo team building delavnic na Hrvaškem odlična lokacija. Jarun, staro mesto jedro Ilica, zagrebška arena, živalski vrt, escape room… vse to so samo nekatere izmed možnosti in kančki ponudbe, ki jo lahko izbrana agnecija za team building za podjetje, uvrsti v svoj program. Zagreb že sam po sebi ponuja toliko danosti, da je okolica Zagreba verjetno sploh nepomembna, ker do nje sploh ne bomo prišli (kljub temu, da tudi sama okolica ponuja toliko lepih danosti in idej za izvedbo team buidlinga za katerokoli podjetje).

Seveda se iskalci agencije pozanimate o team buidlingu tudi na hrvaškem spletnem iskalniku Google (in tako je prav; vanj priporočamo, da vtipkate npr. izraze “team building značenje”, “što je team building”, navsezadnje pa tudi “ponuda za team building”), a tako kot velja v Sloveniji, velja tudi na Hrvaškem Googlu. Med zadetki (verjetno zaradi bližine in jezikovne podobnosti) se vam bodo izpisali prikazi, ki vsebujejo tako slovenske kot hrvaške agencije team building dogodkov.

Ena bolj obširno opisanih vsebin zakaj sploh organizirati team building za podjetje, se nahaja v članku Team building za tvrdke.