Delavnica hipnoze za samopomoč in uresničevanje ciljev

Delavnica hipnoze za samopomoč in uresničevanje ciljev je namenjena posameznikom, ki v svojem življenju pridejo do trenutka, ko potrebujejo pomoč. Pogosto medsebojni odnosi med ljudmi niso vedno takšni, kot bi si sami želeli. Spori med zakonci, finančne težave, stres na delovnem mestu, bolezen, izgorelost, slaba samopodoba in ogroženi osebni cilji, so pogosto vzrok da zapademo v depresijo in anksioznost.

Takrat je čas, da najdemo pogum in poiščemo pomoč strokovnjaka. Seveda se lahko obrnemo na svojega osebnega zdravnika, ki nas bo napotil k psihologu ali psihiatru, a to ponavadi za sabo potegne cel kup nevšečnosti. Mogoče vam vaši poklicni cilji ne dopuščajo daljše bolniške odsotnosti in jemanja antidepresivov, vi pa bi se vseeno radi izvlekli iz krempljev depresije. V tem primeru lahko izberete tudi drugačno pot in se odločite za obisk raznih delavnic, ki pomagajo premagovati stres in depresijo. Delavnica hipnoze vam lahko ponudi mnoge možnosti za samopomoč, predvsem se boste naučili osnov samohipnoze in osnov sugestij.

Delavnica hipnoze nam lahko pomaga pri mnogih težavah

Delavnica hipnoze je odlična priložnost, da se naučite, kako s samohipnozo vstopati v stanje hipnoze brez posledic in strahu. Z uporabo hipnoze lahko izboljšate mnoge težave v našem življenju, pa naj bodo to učne težave, stres ali hujšanje. Zavedati se morate predvsem tega, da vam bo hipnoza pomagala samo pri težavah s psihičnim izvorom, za razna druga obolenja boste še vedno morali obiskati zdravnika. A pregovor, zdrav duh, v zdravem telesu, še vedno drži in če bo vaša čustvena inteligenca na visokem nivoju, bo tudi vaša samopodoba boljša in lažje boste premagovali vsakodnevne težave. Na delavnicah hipnoze boste izvedeli, kje vse vam hipnoza še lahko pomaga.

delavnica hipnoze

Delavnica hipnoze vam lahko pomaga doseči uspeh v življenju

Pogosto jo uporabljajo za premagovanje alkoholizma, za zdravljenje astme, depresije, močenje postelje, migrene in glavobola, potovalne slabosti, grizenje nohtov, obvladovanje bolečine in pri hujšanju. Ker pa živimo v družbi, kjer je poslovni uspeh vse bolj pomemben, nam lahko hipnoza pomaga pregnati strah pred javnim nastopanjem, olajša reševanje konfliktov, okrepi samozaupanje in samodisciplino, s tem pa nam pomaga doseči uspeh v življenju, tako zasebnem, kot poslovnem.

Viri:

Božidar Grilc, S hipnozo do sprememb
ETC Adriatic Hrvaška