Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele

Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele
Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele ter sistemi za prosti čas med zdravljenjem

Sodobni Hospitality sistemi poskrbijo za zabavo in obveščenost in prijetnejše bivanje pacientov in bolnikov, medtem, ko so le ti v bolnišnici ali zdravilišču. Pacienti in njihovi obiskovalci se ob njih lahko sprostijo in zabavajo. Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele je odličen način za nadgradnjo pozitivnih izkušenj pacientov. Vse to zdaj na voljo za ceno, ki ne bo preveč posegla v proračun ustanove, ki zdravstvene storitve nudi.

Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele

Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele

Skrb za zabavo pacientov v bolnišnicah in zagotavljanje vsebin, ki si jih želijo

Biti v bolnišnici vsekakor ni najbolj prijetno doživetje. Zato želijo bolnišnice svojim pacientom in obiskovalcem ponuditi nekaj zabave in jih na ta način poskušajo vsaj malo odvrniti od težav in skrbi. S sodobnim Hospitality sistemom jim lahko ponudijo najboljšo možno televizijsko izkušnjo med bolnišničnim bivanjem. Možnost  dostopa do več kot 160 digitalnih kanalov z ekskluzivnimi vsebinami, novicami in športom ter vrhunsko zabavo.

Revolucionarni TV sistemi za bolnišnice in ustanove za zdravstveno varstvo

Tako imenovani Residential Experience sistem je prelomna, napredna Hospitality TV tehnologija. Za razliko od nekaterih drugih televizijskih sistemov, namenjenih bolnišnicam in zdravstvenemu varstvu, je Residential Experience sistem sedaj na voljo za objekte z vsemi vrstami ožičenja. Bolniki in zaposleni imajo možnost dostopa do več desetih kanalov v HD in tudi nekaterih ekskluzivnih športnih programov, kot sta na primer NFL (1), ESPN (2). Uporabnikom je na voljo prijazen interaktivni programski vodnik, zelo podoben tistemu, ki ga uporabljajo tudi doma. Za razliko od kabelskih in drugih televizijskih sistemov, ta napredna tehnološka rešitev postavlja temelje za boljšo interaktivno izkušnjo pacientov, brez dodatne in pogosto drage nadgradnje strojne opreme.

Splošna ocena uporabnikov Hospitality TV za bolnišnice, zdravilišča in domove za ostarele je nekako enotna. Strinjajo se , da ta sistem omogoča bolnišnicam in zdravstvenim ustanovam, da pacientom zagotavlja praktično enako TV-izkušnjo, ki jo imajo doma.